Aineistot

TILAUKSEN TIEDOT

Lähetettävässä materiaalissa pitää näkyä tilaajan nimi, tuote jota ollaan tilaamassa ja tilattava kappalemäärä sekä aineiston valmistajan yhteystiedot.

TIEDOSTOMUODOT

Ensisijaisesti toivomme tulostusvalmiita PDF -tiedostoja. Aineistoihin 5-10 mm leikkuuvarat, ellei toisin mainita. Aseta tiedostoon vain leikkuumerkit, ei muita merkkejä. Käytössämme on uusin Adobe Creative Suite -paketti.

KUVAT

Kuvien tulisi 1:1 koossa olla resoluutioltaan 50-150 dpi. Muistathan, ettei kuvien resoluution keinotekoinen kasvattaminen paranna liian pientä kuvaa. Kuvat CMYK-väreinä Coated Fogra 39 tai Euroscale v2 -profiililla tallennettuna.

FONTIT

Tekstit tulee konvertoida, ellei tekstin määrä ole suuri. Mikäli tiedosto kuitenkin sisältää kirjasimia, tulee mac-yhteensopivat kirjasintiedostot laittaa aineiston mukaan.

EFEKTIT

Ohjelmistojen omat efektit, kuten heittovarjot ja läpinäkyvät elementit kannattaa purkaa ja muuttaa kuvaksi tulostustiedostossa, koska ne tuottavat helposti postscript-virheitä ja suurikokoisia tulostustiedostoja.

AINEISTOPOHJAT

Käytä aina tältä sivulta löytyviä aineistopohjia, etenkin tehdessäsi aineistoa messuseinään. Jos haluamaasi pohjaa ei löydy, voit pyytää sen myyjiltämme.

TIEDOSTOJEN SIIRTO

Käytämme aineistosiirtoon WeTransfer-palvelua. Löydät siirtoapurimme sivulta wetransfer.com Sähköpostilla voit lähettää kooltaan alle 20 mb (PDF) aineistot: info (ät) per2.fi

Back to Top
Contact
Linkedin